Reklamefoto

Ply Design og Kommunikasjon AS tar produktfoto av god kvalitet til en gunstig pris. Vi retusjerer og frilegger produktet fra bakgrunnen etter ønske, til bruk på trykk eller web. Vi fotograferer hos deg eller i vårt studio på Tranby i Lier. Hvis du holder til i Oslo og Drammens-området, henter vi ditt produkt kostnadsfritt. Vi er fleksible og vant til korte tidsfrister. Ply tilbyr:

• Produktfoto av god kvalitet
• Foto event og arrangement
• Gunstig pris
• God service og rask leveringstid
• Gratis frakt av mindre produkter i Oslo og omegn

Ply har siden oppstarten i 2003 hatt foto som en del av våre tjenester. Vi har lang erfaring med å fotografere ulike produkter av ulik størrelse og tekstur til bruk i kataloger, til annonser og på web. Et produktfoto skal både vise produktet fra sin beste side, men også være informativt – og selvsagt bidra til å øke salget. Ply har jobbet med å få på plass produktbilder for blant andre Galleberg as og har hatt jobben med å sikre at alle foto-vinkler, lyssetting og retusjering har vært i tråd med krav fra Trade Solution Media Store. Vi tar produktbilder for bedrifter som Galleberg AS og Solera-gruppen og har levert et stort antall foto til bildebanken Trade Solution Media Store og Vinmonopolet.

Ply har også lang erfaring med fotografering under ulike events på dag- og kveldstid, som matkurs og vinlansering, arrangert av Engelstad AS og Multibev AS.

Ta kontakt for en prat og et uforpliktende tilbud:
Petter Garås tlf. 4000 8222, eller send oss en mail petter@plydesign.no
[hover id=’809′]