Om Ply

Ply gjør det enklere å få ting gjort

Ply Design og Kommunikasjon er et reklamebyrå som ligger på Tranby i vakre Lier. Vi har bred kompetanse og erfaring med en rekke forskjellige bedrifter i ulike bransjer. Ply er et lite byrå med et stort hjerte. Vi er uformelle, åpne og lekne, samtidig som vi har respekt for kundens kompetanse.

Vi liker å tro at smått er godt. Det betyr at vi kan snu oss fort og hjelpe deg raskt med markedsmateriell som annonser, kataloger, foto og annonser når det haster. Fra oppstarten i 2003 har vi alltid etterstrebet å ha best mulig kvalitet på det vi gjør.

Ply kan du snakke med for å få noen innspill til nettsiden din – eller bare for å lufte noe du er usikker på. Vi har som mål å være et sted hvor du kan få løst de fleste problemer uten at det skal koste skjorta.

Ply er en samtalepartner som gjerne er med på å drive prosesser og planlegge struktur og innhold på nettsider, drive markedsføring i flere kanaler og generelt gi innspill på hvordan du bedre kan få kommunisert budskapet ditt i alle ledd. Eller rett og slett hjelpe deg med noe småtteri du ikke har tid til å få unna selv.

Ply har fornøyde kunder som bruker oss til mye forskjellig. Blant kundene våre finner du Galleberg AS, MVP (tidligere Martinsen verktøy og plast), Dør og Vindu, Health Tech og Soleragruppen (Engelstad, Multibev, Altia mfl). Her har vi hatt en rekke oppgaver, bla. foto av produktene i sortimentet, produktkataloger og trykket markedsmateriell, feks. roll-ups og displayer. Vi har dessuten fotografert et stort antall produktbilder til bildebanken Trade Solution MediaStore.

Ta kontakt med oss som jobber i Ply:
Petter Garås – daglig leder
T
lf. 4000 8222 / petter@plydesign.no

Ane Borgå Johansen – grafisk design/foto
Tlf. 922 67 924 / ane@plydesign.no

Se noen skriftlige referanser fra våre kunder her.